ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !…


Ανάμεσα στις πολλές που υπάρχουν, φιγουράρει και μια φάρα Ελλήνων πολιτών, που ασχολούνται και υποαπασχολούνται με την Αγορά, τάχα σπουδαγμένοι και τάχα επενδυτές… Ο πιο ταιριαστός χαρακτηρισμός τους, παραπέμπει σε καραμπινάτα «παράσιτα» σε άεργους εισοδηματίες, κοινώς σε οιονεί χαραμοφάηδες της κοινωνίας, (ελληνικής και γενικότερης…).

Κι αυτός, λοιπόν, ο συρφετός, αποτελούμενος, βέβαια, από ξερόλες και κατόχους της αλήθειας των πραγμάτων και των καταστάσεων, έχει προστεθεί στο τσούρμο των κριτικών και επικριτών της πολιτικής διάσωσης της ευρισκόμενης στο χείλος του γκρεμού Οικονομίας, με κορώνες και κεραυνούς κατά πάντων.Μέσω των καθοδηγούμενων και μισθοσυντήρητων «αναλυτών», «αρθρογράφων» και λοιπών παπαγά-λων τους, βομβαρδίζουν τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ με αφορισμούς, με καταστροφολογίες, με λοιδορίες και γενικά, με μια αφ΄ υψηλού κριτική, κάθε μέτρου, κάθε απόφασης , κάθε εξέλιξης.

Οι εν λόγω χαραμοφάηδες και οι υποτακτικοί τους έχουν σημαία τους και μοναδικό φάρμακο για την…. αντιμετώπιση της κρίσης, την πλήρη αποκρατικοποίηση των πάντων, την κατακεραύνωση και τον εξοβελισμό του συνδικαλισμού και των φορέων του, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους εμφανίζεται να επιθυμεί, όχι μόνο την εξολόθρευση των πολιτικών, αλλά την ανατροπή αυτού καθεαυτού του πολιτικού συστήματος.

Δεν είναι τυχαίο, που κουβέντες και λέξεις περί «χούντας», τα συναντάει κανείς, κυρίως, σε κείμενα φερέφωνων της …ακροδεξιάς, αλλά και σε δημοσιογραφήματα μίσθαρνων κονδυλοφόρων της φάρας των «Ανθρώπων της Αγοράς».

Ούτε, βέβαια, είναι τυχαίο, το γεγονός πως παράλληλα με τις επικρίσεις των παραπάνω φορέων και καταστάσεων, υπάρχει, εκ μέρους τους, η πλήρης αποδοχή της λειτουργίας και της εγκληματικής δράσης των διάφορων οίκων αξιολόγησης και των στημένων απόψεων «διεθνών αναλυτών», που έχουν πάντα …δίκιο και τα λένε – πάντα – σωστά και ακριβοδίκαια !

Η Ελλάδα έφτασε στο χείλος του γκρεμού από τη δράση πολλών και πολύμορφων «τρωκτικών», με τους χαραμοφάηδες της Αγοράς ν΄ αποτέλεσαν και να συνεχίζουν ν΄ αποτελούν βασικούς «μετόχους» της συνομοταξίας !…

http://logoplokies.blogspot.com/2011/03/blog-post_6638.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: