Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ…


Δίκτυο Πι Ογδόντα

Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότιι πλείστοι από τους εκλεγμένους εκπρόσωπους του κυβερνώντος κόμματος είναι ώρα να πάνε σπίτι τους..Είτε οικειοθελως παραιτούμενοι και διατηρώντας την αξιοπρέπεια τους, είτε στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν αυτές, δια της λαικής απαξίας….Όσοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους ψηφοφόρους τους,όσοι δεν έχουν την ικανότητα να κατανοήσουν την πολιτική συγκυρία, σε όσους αρέσει  να λένε το ίδιο » ποιήμα » και να άδουν το ίδιο «ρεφραίν», που δεκαετίες τώρα μονότονα ακούμε, για να εμποδίσουν κάθε προσπάθεια που κάνει αυτή η χώρα για να αλλάξει, για να απαλλαγεί από τις παγιωμένες στρεβλές αντιλήψεις του Κράτους ΠΡΟΣΤΑΤΗ των συντεχνιών, των οικονομικών «ρετιρέ» του Δημόσιου Τομέα, των πελατειακών σχέσεων, της ακινησίας και της μόνιμης «θερινής ραστώνης», μπορούν κάλλιστα να απευθυνθούν στο πολιτικό χώρο που τους εκφράζει και να εκλεγούν εκ νέου, μέσω των συνδυαμών του..ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!

ΟΙ εκλεγμένοι εκπρόσωποι της λαικής δεδηλωμένης είναι υπηρέτες της λαικής βούλησης, Με το τρόπο αυτό πρέπει έτσι να συμπεριφέρονται και όχι μονίμως ως κλαυθμηρίζοντα διαμαρτυρόμενα μειράκια…Οι επιλογές τους στο Κοινοβούλιο είναι αναγκαίο να έχουν σαν μονάδικο κριτήριο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και όχι αποκλειστικά την προσωπική πολιτική τους επιβίωση.Ο κόσμος θέλει να ΑΚΟΥΣΕΙ να ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ να ΜΑΘΕΙ από αυτούς, να ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ μαζί τους. Πιθανά να τους αποδοκιμάσει να τους λοιδορήσει…Αλλά η περίοδος που η βουλευτική θητεία εξυπηρετούσε μόνο τις σχέσεις των πελατών-ψηφοφόρων και εσσαεί χειροκροτητών, που εγγυώνταν την βέβαιη επανεκλογή ορισμένων ανεπιστρεπτί έχει παρέλθει…. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ..

Οι πολίτες διψούν για διαθρωτικές αλλαγές για ριζικές ανατροπές. Όσοι επαγγέλλονται μόνιμα και μονότονα  ότι οι κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις είναι λανθασμένες, μη εφαρμόσιμες, μακριά από την ιδεολογία του Κινήματος, ότι στερούνται κάθε πολιτικής νομιμοποίησης πρέπει ΤΩΡΑ πολιτικά να επανακαθορίσουν τη στάση τους και να πάψουν να πατάνε σε δύο βάρκες,γιατί είναι βέβαιο ότι θα πέσουν και δύσκολα ξανά θα σηκωθούν.  Έχουμε πλέον απηυδήσει από την αριστερίστικη φρασεολογία που αποδοκιμάζει ένθεν κακείθεν όποιον τολμά να αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους, να κάνει επιτέλους πράξη τις κυβερνητικές δεσμεύσεις  για την αναδιάταξη της ελληνικής πραγματικότητας .

Η εποχή του «μη μου τους κύκλους τάραττε». έχει περάσει πιά. Σε μια περίοδο που το πολιτικό σύστημα βρίσκεται υπό πλήρη αμφισβήτηση. τη στιγμή που αγγιζουμε το σημείο μηδέν , δεν υπάρχει χρόνος για παλινωδίες και για «δεύτερες » σκέψεις..

Είναι ώρα λοιπόν σύντροφοι να αποφασίσετε με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε..ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ Η ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ….Το δίλημμα ολοκληρωτικά δικό σας..!

ΓΙΑ ΤΟ Π80

ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: