ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !…


Τα μίσθαρνα και καλοταϊσμένα όργανα των χρεοκοπημένων ΜΜΕ, οι δημοσιογραφίσκοι, που την είδαν, ξαφνικά, δημοσιολόγοι και ειδήμονες επί παντός επιστητού, συνεχίζουν, με κάθε ευκαιρία, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης.
Οι μιμητές της Μαντάμ Σουσού, παρλαπίπες του megaλου καναλιού εξακολουθούν να θεωρούν και να υποστηρίζουν, πως για ό,τι συμβαίνει σήμερα και για την σκληρή στάση των ευρωπαίων απέναντι στη χώρα και τα παιχνίδια τους γύρω από την 6η δόση, φταίει ο Γ. Παπανδρέου και η πρότασή του για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος.
Με βάση την κατευθυνόμενη λογική των τρεμοπρετεντέρηδων, ο …μεγάλος Σαμαράς πιέζεται και εκβιάζεται με …αδιανόητο τρόπο, επειδή ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε δημοψήφισμα κι όχι, γιατί ο ίδιος, ο Σαμαράς, όμηρος της λαϊκίστικης πολιτικής του, συνέπλευσε με όλο το συρφετό των αριστεροδέξιων λιμοκοντόρων και των κάθε είδους φασιστοειδών αναβιωτών της εθνικοφροσύνης και τίναξε στον αέρα, από την αμέσως επόμενη ημέρα, τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου !
Οι Γερμανοί και οι άλλοι, την έχουν πέσει στον Σαμαρά, επειδή, τάχα, τους πείραξε ο …Παπανδρέου, όπως λέει κι ο ανεκδιήγητος Μιχελάκης !
Χρειάζεται, τελικά, πολύ θράσος (τόχουν) και μεγάλη ξετσιπωσιά (τη διαθέτουν…), προκειμένου να προβάλλουν, ως την πέτρα του σκανδάλου το δημοψήφισμα κι όχι την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και την οποία στόχευε να ξεπεράσει το δημοψήφισμα.


Ο Αντωνάκης δεν πληρώνει τις αμαρτίες του Παπανδρέου, αλλά τις δικές του και κυρίως τις μαγκιές γύρω από την πολιτική, που οι δανειστές επέβαλλαν στην Ελλάδα, μαζί με τα λεφτά τους. Η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε και οι υποτακτικοί τους, εκείνο που επιδιώκουν είναι η ισοπέδωση της όποιας (πραγματικής ή ψεύτικης, τους είναι αδιάφορο…) διαφοροποίησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους σχεδιασμούς και τις εφαρμογές της τρόϊκας, όχι, μόνο, από δω και στο εξής, αλλά και μέχρις εδώ !

Στο Βερολίνο, στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες, είναι πεισμένοι, πως η αποτυχία των πολιτικών και των μέτρων, που καθορίστηκαν για την Ελλάδα, οφείλεται, κατά ένα μεγάλο μέρος και στις αντιδράσεις συγκεκριμένων τάξεων της ελληνικής κοινωνίας, τις οποίες η στάση και η συμπεριφορά του Σαμαρά και της Ν.Δ. υποδαύλισε και ενίσχυσε ! Επίσης, τα κέντρα και τα παράκεντρα, των αφεντικών της Ευρώπης δεν θεωρούν, πως υπάρχουν περιθώρια για αιρετικές (έστω και λαϊκίστικες…), παρουσίες και φωνές στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σε μια εποχή, που τα πάντα αμφισβητούνται και τα πάντα παίζονται, ακόμα κι αυτή καθεαυτή η ύπαρξη του Ευρώ !

Απ΄ ό, τι φαίνεται οι Γερμανοί (και οι άλλοι) επικυρίαρχοι της Ε.Ε. δεν θα δεχθούν και δεν θα επιτρέψουν σε κόμμα και σε πολιτικό αρχηγό, που δεν ευθυγραμμίζεται, πλήρως, με τα κελεύσματά τους και τις πολιτικές τους, να παρουσιαστεί ως πιθανός διεκδικητής κυβερνητικού ρόλου, σε οποιαδήποτε χώρα με προβλήματα και σε καθεστώς βοήθειας.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται και οι αφόρητες πιέσεις κατά του αρχηγού της Ν.Δ. και στα πλαίσια αυτά, οφείλει να κάνει τις εκτιμήσεις του, κάθε αντικειμενικός παρατηρητής και αναλυτής, εφ΄ όσον, βέβαια, δεν είναι κομπογιαννίτης «δημοσιολόγος», σαν τα μίσθαρνα όργανα στο κανάλι της διαπλοκής !…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: