ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ !…


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το βρώμικο σχέδιο για την ενοχοποίηση του Γ. Παπανδρέου, ως προς την, αναγκαστική, προσφυγή της χρεοκοπημένης χώρας, στο μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε. την άνοιξη του 2010.
Από την Επιτροπή της Βουλής, που συγκροτήθηκε με ψήφους του ΠΑΣΟΚ, παρελαύνουν καθημερινά, (με τίνος, άραγε, πρόσκληση και ευθύνη ?…), κάθε είδους κυράτσες, τέως αρμόδιοι μπλεγμένοι μέχρι τα μπούνια στην Καραμανλική επάρατο διακυβέρνηση, στελέχια – υπάλληλοι και όργανα των διεθνών οίκων κερδοσκοπίας και λεηλασίας, διάφοροι γραφικοί τύποι ξερόλες και «ειδήμονες»…
Όλοι αυτοί, με τη βοήθεια κάποιων πρασινωπών γαϊδουριών ξεσαμάρωτων, που κανακεύτηκαν πολιτικά από τον Παπανδρέου, αραδιάζουν ένα σωρό βλακείες και μαλακίες, βγάζοντας χολή και μίσος, κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Τα περισσότερα απ΄ όσα λένε είναι μπαρούφες, αυθαίρετα διηγήματα, καμιά σχέση έχοντα με την πραγματικότητα και που εύκολα αντικρούονται από μια απλή παράθεση των γεγονότων.
Τα υποχείρια των κινούντων τα νήματα για την ενοχοποίηση του Γ. Παπανδρέου, ξεμοναχιάζουν και μεγαλοποιούν κάποιες δηλώσεις, τις οποίες και παρουσιάζουν, ως, τάχατες, την αιτία της έλευσης του μνημονίου και της επίθεσης των «αγορών» στη Ελλάδα. Λες και οι «αγοραίοι», άγονται και φέρονται από πολιτικές δηλώσεις και δεν έχουν στοιχεία, δεν ξέρουν και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Λες και οι «αγορές» έκοψαν το δανεισμό στην Ελλάδα, επειδή ο Παπανδρέου ή ο Παπακωνσταντίνου μίλησε για «Τιτανικό» κι όχι επειδή ενημερώθηκαν από τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε. για το πραγματικό έλλειμμα και το χρέος της χώρας.
Διαβάζοντας, κανείς, τον τρόπο που πλασάρονται από τα διατεταγμένα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ, οι διαρροές των συνεδριάσεων της ως άνω Επιτροπής, αντιλαμβάνεται, καθαρά, πως βρισκόμαστε στην αρχή μιας μεθοδευμένης διαδικασίας τύπου 1988-89 !

Αυτή η διαδικασία – καρικατούρα στην κωλοεπιτροπή πρέπει ν΄ απασχολήσει άμεσα το ΠΑΣΟΚ, με ευθύνη του γραμματέα και όλων των μεγαλοστελεχών, του Βενιζέλου συμπεριλαμβανομένου, ώστε να εκτιμηθεί η πραγματική πορεία της κι ο τρόπος που εξελίσσονται οι εργασίες της. Να τραβηχτούν κάποια αυτιά, να ξεφωνηθούν κάποιες γαϊδουρινές συμπεριφορές και να τεθούν τα πλαίσια στα οποία, τουλάχιστον οι ΠΑΣΟΚοι, θα λειτουργούν.

Στην αντίθετη περίπτωση θα γίνει χαμός κι όλες αυτές οι φανφάρες περί ενότητας και κοινή πορεία, θα τιναχτούν στον αέρα !…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: