Η ΑΘΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ !…


Η πολιτική του Γ. Παπανδρέου απέναντι στη κρίση, (η πραγματική πολιτική του κι όχι αυτή που διαστρεβλωμένα επικοινωνήθηκε από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ), θα δικαιωθεί, μέχρι κεραίας. Είναι θέμα χρόνου και θέμα εξελίξεων.
Ο χρόνος θ΄ αποδείξει τις ωφέλειες που θάρθουν για τη χρεοκοπημένη χώρα, από τα προγράμματα βοήθειας, που διεκδίκησε και πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Γ. Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανικανότητα όσων ακολουθήσουν στη διακυβέρνηση της Ελλάδας και θα δείξουν, ξεκάθαρα, στο λαό, ποιος ήταν ωφέλιμος πρωθυπουργός για την πατρίδα του και ποιος όχι.
Σχεδόν σε καθημερινή βάση, ένα – ένα τα προπαγανδιστικά κατηγορητήρια αποκαλύπτονται και καταρρέουν : ολόκληρο το βοθροειδές περιεχόμενο των αφορισμών κατά του πρώην πρωθυπουργού για το περιβόητο Δημοψήφισμα, εκβράζεται, πλέον, στα μούτρα τους, όχι, μόνο, επειδή αποδεικνύεται και αναγνωρίζεται, ως η μεγάλη χαμένη ευκαιρία να μπει στο κέντρο των εξελίξεων ο ελληνικός λαός, αλλά και επειδή ο κεντρικός ισχυρισμός των, κάθε είδους κατήγορων, η μη ενημέρωση, τάχα, των ευρωπαίων ηγετών, από το Γ. Παπανδρέου, για τους σχεδιασμούς του, αποδεικνύεται έωλος, ψεύτικος και απόλυτα κατασκευασμένος !

Όλη η ηγεσία της Ε.Ε., θεσμική, (Μπαρόζο, Ρομπάϋ) και ουσιαστική, (Σαρκοζί, Μέρκελ), είχε ενημερωθεί για το Δημοψήφισμα, ένα πεντάμηνο, σχεδόν, πριν, από τον τότε έλληνα πρωθυπουργό !

Η τάχατες μεγάλη έκπληξή τους, στην κακόγουστη φιέστα, που έλαβε χώρα στις Κάννες τον περασμένο Νοέμβριο, στο περιθώριο της συνόδου της G20, αποδεικνύεται, όχι, μόνο, προσποιητή, αλλά και εκ του πονηρού, αφού, όπως γίνεται ολοφάνερο, πλέον, εντάσσονταν στο σκοτεινό σχέδιο ανατροπής του τότε πρωθυπουργού.

Η πρόταση για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος είχε, ήδη, δικαιωθεί στη μεγάλη πλειοψηφία του Ελλήνων και των Ευρωπαίων πολιτών, τώρα, με τις νεότερες αποκαλύψεις, για τις μεθοδεύσεις και τη συνωμοτική λειτουργία των δεξιόμουτρων ηγετίσκων της Ε.Ε. η δικαίωση της τότε επιλογής του Παπανδρέου θα γίνει, σχεδόν, απόλυτη !…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: